Refugiu
în natură

Hotelul Belvedere se bucură de un peisaj
spectaculos cu multă verdeață și aer curat.

Odihnă și relaxare

Hotel Belvedere*** este locația perfectă dacă vrei să ieși din cotidian, să-ți încarci bateriile cu forțe proaspete. Cu o vedere panoramică spectaculoasă asupra frumuseții din zonă, vă veți bucura de un ambient relaxant și facilități diverse. Hotelul are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate pe 3 etaje astfel: 3 apartamente, 1 garsonieră, 17 camere twin și 17 camere matrimoniale.

Apartament spațios

Dotată cu mobilier modern, veți avea suficient spațiu pentru a vă depozita bagajele și pentru a vă organiza confortabil. Fiecare detaliu a fost gândit cu grijă pentru a vă oferi o experiență plăcută.

Cameră Dublă Matrimonială

Bun venit în camera noastră dublă matrimonială confortabilă și modernă! Îți punem la dispoziție camere încăpătoare, piese de mobilier elegant, ce completează bine stilul unitar de amenajare, o paletă cromatică deosebită.

Cameră Dublă Twin

Această cameră spațioasă și luminoasă este perfectă pentru a vă relaxa și a vă odihni în timpul călătoriilor dvs.
Cu două paturi twin confortabile veți beneficia de un somn odihnitor și nopți relaxante. Camera creează o atmosferă primitoare și plăcută.

Garsonieră șic

Simte-te mai conectat ca oricând cu tine și cu spațiul înconjurător și pregătește-te să fii tratat cu căldură și atenție.

Rezervă acum
un sejur ca la carte

Profită de toate beneficiile oferite de experiența unei șederi la Hotel Belvedere și reîncarcă-ți bateriile.
Clic aici pentru a face rezervarea ta în doar câteva secunde.
Te așteptăm cu drag la hotelul nostru!