Festin Hotel Palace – de ce să alegi să petreci aici? Ce experiențe de neuitat vei trăi?

Perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai așteptate din an, fiind plină de obiceiuri și tradiții. Cu toate că uneori sezonul rece poate părea destul de neplăcut, din cauza temperaturilor scăzute, el poate să aducă și motive de care să te bucuri, mai ales dacă alegi să mergi într-o vacanță la munte.

După o perioadă de timp, în care activitățile de zi cu zi ne fac să fim tot mai încordați și stresați, cu toții avem nevoie de o gura de aer proaspăt și de un moment de relaxare. Vacanțele sunt cele care ne asigură aceste lucruri, ajutându-ne să ne deconectăm de la rutina pe care ne-am format-o.

Zona de munte este cea mai populară, îndeosebi la noi în țară, datorită faptului că indiferent de perioada anului, te poți bucura de peisaje de vis, de activități potrivite dorințelor și așteptărilor tale. Dacă ești iubitor al drumețiilor, al zăpezii și al aerului de munte, vei avea ocazia să te identifici cu natura și să te regăsești. În plus, în perioada sărbătorilor de iarnă, alegerile ideale în privința vacanțelor, o reprezintă de asemenea, muntele. Târgurile de Crăciun, orașele încărcate cu lumini specifice și petrecerile la care poți participa în seara care marchează începerea unui nou an, te vor introduce în povestea minunată a locului.

Băile Govora – atmosferă de basm în perioada sărbătorilor


Stațiunea Băile Govora, situată în județul Vâlcea, este alegerea perfectă pentru cei ce își doresc o vacanță plăcută, care să ofere numeroase beneficii și opțiuni de petrecere a timpului liber. Aici te poți bucura de numeroase tratamente, recomandate mai ales pentru afecțiunile respiratorii, și în același timp de un peisaj superb și activități variate. Încă din luna decembrie au apărut primele semne de apariție a iernii, pe crestele înalte ale munților existând straturi de zăpadă. Aici te așteaptă o mulțime de atracții turistice și popularele izvoarele cu ape iodurate și bromuarte. Datorită acestora din urmă, locația este considerată a doua stațiune balneară din Europa, devenind cunoscută tocmai pentru caracterul terapeutic și varietatea de proprietăți pe care le au apele sale.

Poziționarea locației este un alt avantaj întrucât vei avea oportunitatea să te bucuri de un tablou cu o vegetație bogată și numeroase forme de relief, o natură superbă de care nu vei mai vrea să te desparți.

Festin de poveste la Hotel Palace


Hotelul Palace se încadrează printre cele mai cunoscute și apreciate hoteluri de la Băile Govora, oferind o priveliște pe care îți va fi imposibil să nu o admiri. Cu arhitectura specifică unui castel de poveste, o curte mare, decorată în această perioadă conform tematicii de sărbătoare, locația oferă servicii de o calitate înaltă, la care nici nu te gândeai. În incinta hotelului găsești tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis, de care să te poți bucura lângă familie, prieteni sau colegi.

Serviciile sunt variate și asigură atât prevenția sau ameliorarea unor simptome specifice diverselor afecțiuni cu care te-ai putea confrunta, cât și un moment perfect de relaxare, în care să uiți complet de grijile care te macină. În plus, în această perioadă, hotelul vă așteaptă cu oferte de nerefuzat. În perioada 24-27 decembrie ești așteptat să petreci Crăciunul într-un festin de basm, cu tradiții și obiceiuri specifice. Vei putea să te bucuri de cele mai delicioase preparate tradiționale, de atelierul de împodobire a bradului, un bufet suedez și muzică live care să dea startul petrecerii., iar pentru a te răsfăța, Moșul ți-a pregătit și alte surprize. Programele de spa & wellness îți oferă masaje faciale și corporale, împreună cu împachetări cu nămol și hidromasaje. În același timp, pentru a începe noul an în pași de dans și voie bună, te vei bucura de un program artistic live, invitații speciali fiind Luminița Anghel, Adina Postelnicu de la trupa Heaven și Alexandru Anghel.

Alege să te bucuri de sărbători de neuitat la Hotelul Palace, iar noi ne vom asigura că nu vei regreta. Verifică ofertele pe care le-am pregătit special pentru tine și grăbește-te să faci rezervarea pentru un Crăciun de poveste și un an nou început așa cum se cuvine.

Distribuie acest articol

Articole asemănătoare

Rezervă o experiență

Pentru a verifica disponibilitatea și tarifele, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în termen de 24 de ore.