Spa & Wellness​

Încearcă noi metode de relaxare a corpului și a minții. Resortul Băile Govora simbolizează exact acest aspect: o oază de liniște și pace pentru trup și suflet. Alege o ședere la spa, pentru a-ți delecta simțurile și corpul. Ai la dispoziție o multitudine de tratamente, în funcție de cum simți în ziua respectivă să te răsfeți.

Kinetoterapie
& Fitness

Zonă de relaxare

Bazin cu apă sărată

Saună

Masaj

Relaxare pură pentru corp și minte

Relaxare pură pentru corp și minte

Încearcă noi metode de relaxare a corpului și a minții. Resortul Băile Govora simbolizează exact acest aspect: o oază de liniște și pace pentru trup și suflet.

Alege o ședere la spa, pentru a-ți delecta simțurile și corpul. Ai la dispoziție o multitudine de tratamente, în funcție de cum simți în ziua respectivă să te răsfeți.

Kinetoterapie
& Fitness

Jacuzzi

Zonă de relaxare

Bazin cu apă sărată

Saună

Masaj

Bazin cu apă sărată

Un mediu perfect pentru relaxare profundă.

Înotul în apă sărată este o sursă de revitalizare excelentă, ajutând la stimularea circulației sanguine, detensionarea mușchilor și detoxifierea corpului.
Culoarea specifică a apei este dată de conținutul ridicat de minerale din apă care contribuie la refacerea capacității fizice și întreținerea stării de bine.
Bazinul fiind situat la interior, vă oferă posibilitatea de a vă bucura de aceste beneficii revigorante oricând doriți.

Saună umedă

Sauna umedă oferă o experiență relaxantă și revigorantă, într-un mediu cu aburi care ajută la deschiderea porilor și eliminarea toxinelor din corp, contribuind la o piele sănătoasă și la relaxarea profundă a mușchilor.

Fă o programare

Telefon

+4 0250 770 160

Adresă

Tudor Vladimirescu nr. 234
Băile Govora, Jud. Vâlcea

Orar

L - D - 09:00 - 21:00

Marocan Hammam

NOU!
Marocan Hammam

Săpun negru cu eucalypt,
Argilă Rassoul, Ulei de masaj
Este un foarte puternic tratament de detoxifiere pentru piele și relaxare musculară profundă. În plan spiritual și emoțional, este o terapie care luptă în înlăturarea complexelor, este o terapie în care oaspetele este invitat să simtă și să se lase învăluit într-un abandon total.